Who'll stop the rain?

Tjolahopp!
Brist pa inlagg beror pa brist p datorer. Men nu har vi alltsa hittat ett stalle, om an med kontsiga oppettider. Men skit samma (:

Sist vi uppdaterade var ju i Milano, men redan tidigt morgonen darpa lamnade vi for att rora oss mot Trieste. Sjukt vackra Trieste. Vi at italiensk lasagne, kollade in solnedgang over Adriatic Sea, fick en soldag och kanna pa stamningen pa ett av de snajsigaste stoppen hittills. Vi stannade tva dagar innan vi tog bussen till platsen vi befinner oss pa nu - Opatija i norra Kroatien.

Har oser regnet ner :D Vi lyckas givetvis halla uppe humoret anda, men en liten solstrale har och var hade inte skadat (; Dock ar allting valdrigt mycket billigare har, och variationen pa mat till bra pris ger vi bara tummen upp.

Vi stannar har i ungefar tva dagar till innan vi borjar rora oss norrut igen. Och vem vet nar vi uppdaterar nasta gang, eller var... Living the dreeeeam.

Possss
Elisabeth och Karin, Opatija


Kommentarer
Postat av: Feliciaiiaiaiaia

vet inte riktigt vad jag ska kommentera, men PUSS. iallafall! det får räcka! ni verkar ha det toppen (fortsätter skriva fast det räcker)! saknar eer väldigt mycket mina fina!

underbara bilder. ser en aning överförfriskad ut på en bild elisabeth? eller är det bara mitt önsketänakde? :D



Felicia, Lerum - Sverige

2010-06-21 @ 20:08:45
Postat av: mamma Karin

nu är ni värda lite vackrare väder. ge inte upp...här har vi sett solen nu och den ska tydligen stanna ett par dagar, ska försöka skicka ner några strålar till er. Nu ska snart Ellinor åka oxå och Erika ska inte heller vara hemma på midsommar....blir konstigt.

Vi saknar dig stumpan sköt om dig och Karin

ha roligt...se er omkring och var rädda om er

Kram

2010-06-21 @ 20:41:37
Postat av: Mamma Jessica

Hej tjejerna!

Ja, usch vad tråkigt med regnet som bara öser ner på er, har försökt kolla prognoserna och om ni befinner er i Berlin lördag-söndag-måndag ngngång så ser det ut som om solen är där... men så kanske inte resrutten ser ut?

Men det låter som om ni ändå har kul vilket är det viktigaste såklart! Alice har klarat av det första av sin 6-års kalas, Princesskalaset igår. Det verkar som om hon har spetsat in sig på att bli firad 4 ggr, förutom igår så naturligtvis på midsommarafton, den riktiga födelsedagen. Oxå släktkalaset på söndag och så när du kommer hem...

Ta det lugnt och ha så skoj och var rädda om er!

Kram!

2010-06-21 @ 21:39:07
Postat av: Emma där Hemma

Snygga snygga brudar. Hemma är det sol så jag kan steka lite åt er ;)Ni har missat årets happening här hemma, kronprinsessans bröllop, tydligen höll Daniel ett fantastiskt tal (jag har inte heller hört det, jag jobbade) och tårtan var tre meter hög. Helt galet :)



Saknar dig min bästa Karin och vackra Bomb. Skickar en solstråle med telepatisk kraft. Ses snart! <3

2010-06-22 @ 10:19:00
Postat av: Kariiiiiiiiiiiiiiiin tha backpacker

haha vi ar radda om oss....promise! emma du ar en fin fin fin tjej. och felicia, du ar en parla. PUSS pa er!! solen har kommit BTW, en halv dag jeeeeey! bye bye

2010-06-22 @ 20:03:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0