We don't care about makeup anymore

Hej everybody!

Resan borjade bra men det forsta som hande var att elisabeths horlurar slutade fungera! perfect sa att saga.
Men vad f-n gor det? vi ar on our waaaaaaaaaay!

Tagresan fran kopenhamn till amsterdam var vaaaaldigt lang men vi lyckades sova nagra timmar pa taget anda.
Vi kom fram till Amsterdam ca 11.00 igar och det forsta vi gjorde var att kaka frukost.

Sen var det dags att leta boende. Vi stod i ko i hundra ar med tunga ryggsackar men tillslut fick vi hjalp av en going. Nar vi vagrade bo i ett dorm med 20 pers hamnade vi pa ett enstjarningt hotell i partyomradet. perfektperfekt!!!!

Vi checkade in och gjorde oss lite hemmastadda och sen drog vi ut pa stan! nar vi fragade om red light district fick vi svar i form av avsmak fran the local peoples. vi gick och gick och gick. Kollade lite, softade, fotade.

Efter en minimiddag gick vi och kopte lite bacardi breezers. Tack pappa Dennis for det lilla praktiska kitet med oppnare och sant dar! superb!

Sen gjorde vi oss redo for nattlivet. lite mascara och klanning och vi var redo. Vi kom ut direkt pa den stora party gatan och dunkadunka-musiken hordes langa vagar. Vi gick in pa den klubben med hogst musik och dansandet var i full gang. vi levde helt enkelt som de rockstars vi ar!
Vid 1 tiden drog vi oss "hem" och somnade strax darpa.

Nu sitter vi i en beromd coffeshop och har precis kollat pa varat hotel i paris. superfint och vi kan knappt vanta tills vi kommer dit. Vi maste smaka pa deras nattliv med hehehe.

ha det sa bra och vi uppdaterar nar vi far chansen i paris.
saknar er alla lite hehe.

PUSS OCH KRAM
(L) (L) (L) (L)


Elisabethtown, playa del Karin and all they through europe


Kommentarer
Postat av: Erika - your ex-classmate

åååååååååååååååååååååååååååååååååååh (liknar ett skrik som går från mörkt till ljust, fattar ni?). är inte alls avundsjuk, inte ett dugg... ha det bäst i paris!! :)

2010-06-10 @ 11:57:06
Postat av: Mamma Jessica

OK, skönt att höra att ni lever!!! Red light district!?! Inget för små söta tjejer som ni! Jag kämpar med mitt kontrollbehov, att inte ringa och sms:a dig Karin! Men vi kan väl få ett livstecken när ni är framme i Paris? Kram Mamma Jessica

2010-06-10 @ 12:06:52
Postat av: conne

åh, fan va ball! uppdatera mer mer mer! jag kan inte fatta att ni är ute i europa alltså. shiet!

2010-06-10 @ 12:29:53
URL: http://connefrancisandeurope.blogg.se/
Postat av: Mamma Karin

Skönt att höra att det gått bra ner.....och att ni åker ifrån Red light district, ni behöver inte söka upp farligheterna!!!!!!!!!Ni saknas i Sverige :( både av föräldrar, systrar och katter (speciellt en liten kattkille är lite förvirrad)Gott att höra ändå att ni har kul, fortsätt att ha det men var rädda om er!!!!!

Kram

2010-06-10 @ 13:20:51
Postat av: Moster Anna

Åååhhh vad fantastiskt jädra kul ni verkar ha tjejer!! Håller med Mamma Jessica om att det är skönt med livstecken då och då Karinsson...! Kan ni inte slänga ut lite bilder när ni ändå håller på? Massa kramar / Anna

2010-06-10 @ 13:21:45
Postat av: Engan

Alltså, tro itne att jag är avundsjuk, inte alls!!!! Inte det minsta faktiskt. Varför skulle jag vara det när jag får torka bajs? Heeregud tänk efter lite va?! Övertygade än? Haha. Ha det superduper fina flickor. PUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

2010-06-10 @ 17:40:12
Postat av: Fellanfrancis osv

åååååh!!! (känns som en obloigatorisk fras efter läst era seanste inlägg!!

fyfan. leeeeeev och frodas! saknar er :D:D:D

2010-06-12 @ 16:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0