Rockar fett med fett i Paris

Hejsan hoppsan

Nu ar det andra dagen i paris och det ar soligt vader idag ocksa. Q sitter fortfarqnde dar A gor hemma pa tangentborden sa ha overseende. ;]

I alla fall, idag vaknade vi runt 9 efter att elisabeth snoozat 700 ganger (she drives me crazy, with that) hehe. Sen gick vi ut och handlade lite frulle i form av franskt nybakade baugetter. eeeh, gott! Kakade pa hotellrummet och sen var det dags att ge sig ut pa upptacksfard. Vi tog en buss till triumfbagen och fotade som besatta. Sen vandrade vi vidare till eiffeltornet och WOOOOW, det ar sa himla frackt. gigantiskt och vi fotade aven dar som besatta.

Nar vi hade kollat en stund gick vi ner och satte oss vid floden seine. det var som lejontrappan i gamla goteborg men saa mycket battre. vi at lunch och njot som bara den. hade eiffeltornet precisprecis bakom oss och solen stekte i nacken.

och nu sitter vi har, kollar tagresor och lite sant. imorgon drar vi vidare men just nu vet vi faktiskt inte riktigt vart. Vi ska ta en promenqd ner till Gare de Nord och forsoka fa lite hjalp.

vi ska nog dra oss till Notre Dame en svang lite senare, blir superduper. Och ikvall tankte vi testa pa nattlivet har i paris. Hoppas att det ar nagot att ha.

Ha det sa bra dar hemma sa hors vi snart igen.

puss och kram
/ Karin och Elisabeth, still rockstars in paris

Kommentarer
Postat av: Morfar

Mormor läser Er blogg varje dag, jag läst om Er Paris-vistelse. Var rädda om Er, ha ögon nacken.



Ha nu jätte roligt kolla in varuhuset "Lafa- Jet".

på Victor-Hugo Bolivard.



Kramar Morfar o Mormor

2010-06-12 @ 18:57:26
Postat av: Mamma Jessica

Hej tjejer! När denna kommentar skrivs har klockan hunnit bli 00.40 och jag hoppas att ni ligger snällt i era sängar? Eller att ni har en underbart rolig sista kväll i Paris! Kul att ni har kul, ta det lugnt som sagt och sms:a när ni sitter på nästa tågresa så att vi vet vart ni är på väg.

Puss och kram från Mamma Jessica

2010-06-13 @ 00:44:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0