Living the dream

Vi ar nu framme i Pariiis! Som ocksa har det konstigaste tangentbordet pa lange sa ni far sta ut med somliga fel och knappa formuleringar, for jag behover snarare koncentrera ,ig pa att titta vad jag gor hela tiden.

Paris, i alla fall: vilket aventyr. Anlande sent igarkvall till Gare du Nord, fran vilken vi efter et par om och men tog en taxi till ett stalle som hetter nagot sa markligt som "chilly mazarin", eller "massy". Men vi kande att vi hellre ville bo narmare allt, sa imorse tog vi oss tillbaka till gare du nord och hade det som utgangspunklt nar vi borjade leta nytt hostel. Dock verkade det som om typ allt var upptaget, och vi hade inte atit nagot annu sa vi var skittrotta. Sa, vi vandrade helt enkelt in pa narmsta hotell; och san himla tur hade vi: ett rum ledigt till bra pris. Behover jag saga att vi tog det?

Och battre blir det. Utan att vi hade en aning om det sa visar det sig att hotellet ligger mitt i Montmartre (ja, som i Amelie fran Montmartre). Efter att vi checkat in gick vi ner for gatan, hittade en mysig uteservering och at en valfortjant brunch. Club Sandwich med pommes, MUMS! Vi tittar snett bakat och far se sjalvaste Sacre Coeur (jqg vet inte hur det stavas). Visar sig att det ligger endast 300 meter fran vart hotell. Sa vi gick raka vagen dit och fick se den mest fantastiska utsikten over HEEEELA Paris. Sedan slog vi oss ner pa grasmattan, blickade ut over paris och solade i nagon timme! Heeelt underbart. Sa otroligt skont att kanna att man bara kan njuta.

Imorgon ar planerna att kora lite Sightseeing. Eiffeltornet star hogst upp pa listan. Vi sag lite idag, men vi vill ju sa klart se hela - och nara.

Puh. Det ar verkligen skitsvart att skrive har, haha! Men det kanns skont att saga att for tillfallet ar det franska tangentbordet vart storsta problem.

Vi saknar er alla, men vi har det sa himla bra just nu!

Vi hors snart igen, skall forsoka komma pa hur vi laddar upp bilder sa ni far se lite Paris och Amsterda, ocksa!

/Elisabeth, Paris

Kommentarer
Postat av: Anna

UNDERBART TJEJER :D:D:D <3

2010-06-11 @ 17:13:49
Postat av: Mamma och pappa Bomb

Vad härligt det låter. Vi är så glada att ni har det bra. Ät nu ordentligt ikväll (var matsäcken slut nu) och ta mycket foton. Ha kul och va rädda om er

Kramar

2010-06-11 @ 17:20:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0