Let's laugh until we cry (;Miley Cyrus, husgud)

Halla eller! Sista dagen i Paris spenderades i forrgar i en park utanfor Gare du Austerlitz. Vi lag och laste, spelade kort och tog det mest lungt infor nattaget som inte ar det roligaste gud skapat. Roligare var det daremot att vakna upp och se klarbla himmel, glittrande hav och laanga strander. Nice. I dubbel bemarkelse.

Vi bestamde oss for att hoppa pa ytterligare ett tag som tog oss ut till Juan Les Pins, vilket ligger precis bredvid Nice, eller kanske till och med i. Jag vet inte, haha. Men fint ar det! Solen stekte pa som fan och temperaturen lag pa 28 medan vi akte runt hela Juan Les Pins OCH Antibes for att hitta boende. Efter ett par timmar (och ytterligare ett par pizzor - billigaste maten som gar att hitta) hittade vi dock till ett litet hotell som jag for tillfallet glomt namnet pa men som ar jattefint och valdigt prisvart. Vi har toalett pa rummet! Det ar sann gladje sadana har dagar. Vi begav oss ut pa stranden nar vi hade slangt in bagaget i rummet, men det blev lite molnigt sa vi gick och satte oss pa den jattemysiga verandan som vart hotell har. Varmt som tuuusan ar det i alla fall.

Korde en liten skrattavling inne pa rummet ocksa, skrattade sakert sammanlagt konstant i ett par timmar eller mer igar.

Idag har vi atit pasta, last, och vandrat runt har i varmen och skall snart boka resa till Italien! Funderar pa Verona eller nagonting i narheten.

Och ikvall skall vi ut och rocka som de rockstars vi ar, eller vad det nu ar karin brukar saga ;)

/Elisabeth och Karin, Juan Les Pins

Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica

Hej vännen! Låter som om ni har ett bra Rockstarsliv? Åker ni till Italien imorgon?

Kram från Mamsen

2010-06-15 @ 15:58:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0