Bostadsort: Europa

Hallü!

Det har kanns mycket sorgligt att skriva, men jag vill bara forvarna er - detta ar sista inlagget som skrivs fran utomlandet. Och vad som just nu och for mig gor hela grejen annu jobbigare ar att jag har lite svart att komma pa vad jag skall skriva. Jag skriver val vad vi gor da.

Vi sitter pa samma skumma stalle som igar. Det ar nagot casino av nagot slag. Det ar mitt pa ljusa dagen men kolsvart forrutom alla knappa ljus som lyser fran spelen som ocksa ar utrustade men FRUKTANSVARDA FRUKTANSVARDA ljudeffekter som paminner oss om sig sjalva ungefar var tionde sekund. Och man kan ju inte gora mycket annat an att undra vad det ar for folk som sitter och spelar skiten. Det sitter i alla fall en jattekonstig gubbe och roker bredvid mig. Knapp.

Vi har idag: checkat ut. Men, det ar inte det som ar det mest intressanta (vilket ni formodligen trodde), utan vi har aven akt runt en hel del i staden idag. Vi har lart oss att allt gar om man vill. Pa tagstationen var alla stora safetyboxar upptagna sa nar vi ville lasa in vara stora backpacks fanns det bara de mindre luckorna att tillga. Sa vi klamde, tryckte, slog och med det gamla hederliga valdet sa funkade det faktiskt.

Darefter at vi kebap. Kebab stavas egentligen med kebaPPPP. Ytterligare nagot att lagga pa minnet infor samlandet av IQ- poang. Vi drog till Alexanderplatsen med pinnen i marken, dar vi shoppade i en timma eller tva. Mestadels fonstershopping, men inne pa H&M kunde vi inte halla oss ifran den fantastiska rean. Grejen ar den att folk har har absolut ingen stil, sa allt det snygga finns fortfarande kvar i samtliga storlekar. Och da far vi val offra oss och ata en kebap till istallet for pasta ikvall. Det ar ju bara vanligt sunt fornuft.

Det ar fortfarande helt underbart vader. Solen skiner, himlen ar bla och temperaturen ligger pa 30-35 grader (i skuggan).

Det ar valdigt blandade kanslor for att resan ar slut. A ena sidan kanns det skit skit skit, men a andra sidan ar vi sa nojda med precis ALLT - vad vi har lart oss och vad resan har gett oss. Hur forbannat roligt det har vart. Och det har var absolut inte den sista luffen i vara liv.

WE DID IT

och vi kommer gora det igen. Det har gar inte ens att beskriva.

Sluta for guds skull inte lasa bloggen for an om ett par dagar. Vi kommer ladda upp varsitt inlagg nar vi ar hemma dar vi mer i detalj gar in pa vad vi tyckte om de olika stallena, och dessutom lagga upp lite bilder for omvaxlings skull. Dar har vi ju nagot mer tid, sa att saga.

Nu drar vi ut i Berlin igen innan vi satter, eller rattare sagt LAGGER oss pa taget och rullar mot sveden.

Vi hors och raowr

Elisabeth och Karin, Checkpoint Charlie, Berlin, EUROPA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0