All journeys have secret destinations of wich the traveller is unaware

Hej och GLAD MIDSOMMAR allihopa!
Livet är riktigt bra. Vi lämnade Rijeka igar och akte till Wien. Här är vi nu helt enkelt. It's a little bit of home för man kan skriva Ö och Ä. hehe.

Vi akte tag i typ 8 timmar igar och hjälp vad det var jobbigt. Vi är faktiskt ganska trötta pa att aka tag nu. Men iaf vi kom fram till Wien 22.00 pa kvällen och tog tunnelbanan till westbanhof. Där sprang vi runt och skulle hitta ett boende. Det var ganska jobbigt för vi var väldigt trötta och ryggsäcken kändes tyngre än vanligt. Men tillslut hittade vi ett saklart, för vi börjar bli jävligt bra pa det där, vi nosar upp ngt och det finns oftast alltid ett litet fint rum till oss tva. Efter att ha pratat med gubben i receptionen i typ 5 ar (jaa harrejävlar vad langsam han var) gick vi upp pa rummet. Elisabeth dog direkt.
Gardagens lyckokänsla var da att det fanns riktiga täcken! fy vad vi har saknat det. Pa alla andra ställen far man ett tunt lakan och en vidrig filt ovanpa. Det där checka travel-lakanet vi har med oss gör ju sa man svettas floder. Inte gott.

Gud vilken osammanhängande text det här är, haha ha överseende med det.
Vädret här i Wien är helt okej, solen kikar fram ibland men det är fruktansvärt varmt och kvavt.

Just det ja, vi letade upp ett nytt boende idag med för det andra hotellet hade inga rum lediga för natten. Men vi hittade ett fint pensionat med ett las som är helt omöjligt. hoppas vi kommer inte sen.
Men idag är ju det midsommar och det ska firas även om vi inte är i sweden och kan dansa runt en midsommarstang. När vi var i England dansade vi runt en präst, undra vad vi dansar runt idag?!?!?!

Nu ska vi ut pa den gigantiska shopping gatan och bränna lite pengar som vi inte har. (föräldrar, nu behöver ni inte bli oroliga för det, vi har klarat oss i 2 och en halv vecka. Vi löser det).

Imorgon aker vi till BERLIN som är det sista stoppet den här underbara resan, för guuuuuuuuuuuuud vad vi har haft kul.

väldigt osammanhängande igen. vi avslutar nu! over and out

Kramar fran
Karin och Elisabeth, Wien


Kommentarer
Postat av: mamma Karin och Marie

Glad Midsommar på er oxå, vi firar midsommar i Partille och har varit i Jonsered där det var jättefint och roligt, nu har vi depåstopp på Vitsordsvägen och ska sedan fortsätta till fest i Öjersjö. Hoppas ni hittar något att dansa runt och var rädda om er sista dagarna nu så vi äntligen kan få hem er.

Kram och Puss

2010-06-25 @ 16:51:55
Postat av: Mamma Jessica

Hej tjejer! Nu är midsommarafton avklarad för vår del! Vi har varit i sävedalen och firat hos Åsa och Per. Idag blir det lugn ett tag och sedan startar förberedelser inför Alice kalas imorgon! Skall bli spännande att höra om ert firande? Nu längtar vi efter dig och lite trist är det att både pappa och jag är på jobbresa när du kommer hem på tisdag, men farmor och farfar möter upp med Alice på Centralstationen. Var nu rädda om et! Kram från mamma Jessica

2010-06-26 @ 10:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0